1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
2. מרדדים את הבצק הפריך ומניחים בתבנית פאי, דוקרים את התחתית עם מזלג ומכניסים למקרר למנוחה.
3. קולפים את האגסים, חותכים לחצאים ומסירים את הליבה.
4. במיקסר, מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת קרמית.
5. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי הקצפה.
6. מוסיפים את השקדים הטחונים, הקמח, הרום ותמצית הווניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
7. יוצקים את הקרם על הבצק שבתבנית ומסדרים מעל את חצאי האגסים בצורה יפה.
8. אופים בתנור שחומם מראש כ-45 דקות, עד שהקרם מתייצב והאגסים מזהיבים.
9. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לפני ההגשה.