1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. מנקים את העוף ומייבשים אותו היטב. מניחים אותו בתבנית אפייה גדולה.
3. מערבבים בקערה את שמן הזית, הפפריקה, הכמון, השום, המלח והפלפל. מורחים את התערובת על העוף מכל הצדדים.
4. מסדרים את פרוסות הלימון על העוף ומסביבו.
5. מוסיפים לתבנית את הבצלים, הגזרים ופרחי הכרובית. מתבלים במעט שמן זית, מלח ופלפל.
6. יוצקים את היין הלבן לתבנית, מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור למשך 60 דקות.
7. מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות עוד 30 דקות, עד שהעוף מקבל צבע זהוב ופריך.
8. מוציאים מהתנור, מניחים לעוף לנוח כ-10 דקות לפני הפריסה וההגשה.