1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
2. מנקים את העוף היטב ומייבשים אותו עם נייר סופג.
3. בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית, השום הכתוש, הפפריקה, הכמון, הכורכום, הזעתר, המלח והפלפל השחור עד לקבלת תערובת אחידה.
4. משפשפים את העוף בתערובת התבלינים מכל הצדדים, כולל מתחת לעור כדי להבטיח שהטעמים ייספגו היטב.
5. מניחים את העוף בתבנית אפייה ומוסיפים את הבצל, הגזרים, הפלפל האדום והזיתים מסביב לעוף.
6. מערבבים את מיץ הלימון והדבש ושופכים מעל העוף והירקות.
7. מוסיפים את המים לתבנית כדי לשמור על לחות במהלך האפייה.
8. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור במשך 60 דקות.
9. מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות עוד 30 דקות עד שהעוף מקבל צבע זהוב ופריך.
10. מוציאים מהתנור, מניחים לעוף לנוח כ-10 דקות לפני החיתוך וההגשה.