1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומשמנים תבנית אפייה בקוטר 24 ס"מ.
2. בקערה גדולה, מערבבים את שמן הזית והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים את הביצים אחת אחת, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהן נטמעות בתערובת.
4. מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון ומערבבים היטב.
5. מנפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומוסיפים לתערובת בהדרגה, תוך כדי ערבוב עדין.
6. מוסיפים את היוגורט ותמצית הווניל ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
7. יוצקים את התערובת לתבנית האפייה ומכניסים לתנור למשך 45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
8. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגה להתקרר לפני ההגשה.