1. חממו תנור ל-180 מעלות צלזיוס והכינו תבנית אפייה בגודל בינוני עם נייר אפייה.
2. סננו את הטונה מהשמן והעבירו לקערה גדולה.
3. הוסיפו לקערה את הקמח, הביצים, החלב, גבינת הפרמזן, גבינת הצ'דר, הפטרוזיליה, הבצל הירוק, המלח, הפלפל והפפריקה. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. הוסיפו את שמן הזית וערבבו שוב.
5. העבירו את התערובת לתבנית האפייה והשטיחו אותה בעזרת כף.
6. אפו בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
7. הוציאו מהתנור והניחו להתקרר מעט לפני החיתוך וההגשה.