1. בקערה גדולה, ערבבו את חמאת הבוטנים והדבש עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
2. הוסיפו את תמצית הווניל וערבבו היטב.
3. הוסיפו את שיבולת השועל וערבבו עד שכל החומרים מתאחדים.
4. אם אתם רוצים, הוסיפו את השוקולד צ'יפס והאגוזים הקצוצים וערבבו בעדינות.
5. בעזרת כף, קחו כמות קטנה מהתערובת וצרו כדורים קטנים.
6. הניחו את הכדורים על מגש מרופד בנייר אפייה ולחצו עליהם קלות כדי ליצור צורת עוגיה.
7. הכניסו למקרר למשך 30 דקות לפחות להתייצבות.
8. הוציאו מהמקרר ותיהנו!