1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן עד לדרגת אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על חום בינוני. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף.
3. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד דקה.
4. מוסיפים את אבקת הקארי ומערבבים היטב עד שהריח מתפשט.
5. מוסיפים את חלב הקוקוס, רוטב הסויה והסוכר החום. מערבבים ומביאים לרתיחה קלה.
6. מוסיפים את האפונה הירוקה ומבשלים עוד 5 דקות.
7. מוסיפים את הספגטי המבושל למחבת ומערבבים היטב עד שהפסטה מכוסה ברוטב.
8. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומפזרים כוסברה קצוצה לפני ההגשה.