
1. מתחילים בבישול הספגטי לפי הוראות היצרן עד שהוא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. בזמן שהספגטי מתבשל, מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. מוסיפים את השום הכתוש והפלפל צ'ילי הקצוץ ומטגנים קלות עד שהשום מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את הסלמון למחבת ומבשלים כ-3-4 דקות מכל צד עד שהוא מתבשל היטב ומתפרק בקלות עם מזלג.
4. מוסיפים את השעועית הירוקה למחבת ומבשלים עוד כ-5 דקות עד שהיא מתרככת אך עדיין שומרת על פריכות.
5. מוסיפים את רוטב הסויה ומיץ הלימון למחבת, מערבבים היטב ומבשלים עוד דקה.
6. מוסיפים את הספגטי המבושל למחבת, מערבבים היטב כך שכל המרכיבים יתערבבו יחד. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
7. מסירים מהאש ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.