1. מתחילים בהכנת המרינדה: בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית, מיץ הלימון, השום הכתוש, המלח והפלפל. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מניחים את פילה הסלמון על מגש ומורחים את המרינדה על כל צדדיו בעזרת מברשת. נותנים לסלמון לנוח במרינדה כ-10 דקות לספיגת הטעמים.
3. מחממים את הנינג'ה גריל לטמפרטורה של 200 מעלות צלזיוס.
4. מניחים את פילה הסלמון על רשת הגריל ומבשלים כ-15 דקות, או עד שהסלמון מתבשל היטב ומקבל צבע זהוב יפה.
5. מוציאים את הסלמון מהגריל ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה. ניתן להוסיף עוד מעט מיץ לימון לפי הטעם.