1. מתחילים בחימום מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את שמן הזית.
2. מתבלים את פילה הסלמון במלח גס ופלפל שחור משני הצדדים, ומניחים במחבת החמה עם העור כלפי מטה.
3. מטגנים את הסלמון כ-5-7 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
4. הופכים את הסלמון וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות עד שהסלמון מבושל היטב אך עדיין עסיסי.
5. מסירים את הסלמון מהמחבת ומניחים על צלחת הגשה.
6. מסדרים פרוסות לימון מעל הסלמון ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
7. מגישים חם ונהנים מהטעמים המופלאים.