1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני.
2. מוסיפים את הבצל הסגול ומטגנים עד שהוא מתחיל להתרכך.
3. מוסיפים את הפלפל האדום, הקישוא והגזר וממשיכים לטגן תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים.
4. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה.
5. מזיזים את הירקות לצד אחד של המחבת ומניחים את פילה הסלמון בצד השני.
6. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל, ומטגנים כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהסלמון מתבשל היטב.
7. מוסיפים את רוטב הסויה ומיץ הלימון למחבת ומערבבים בעדינות כך שהרוטב יכסה את כל המרכיבים.
8. מבשלים עוד 2 דקות ומסירים מהאש.
9. מפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים חם.