1. תחילה, יש לשטוף את עלי התרד היטב ולייבש אותם בעזרת מגבת נייר או מסננת. חשוב שהעלים יהיו יבשים כדי שהרוטב ייספג בהם בצורה מיטבית.
2. במחבת קטנה, חממו את שמן הזית על אש בינונית והוסיפו את הצנוברים. קלוי אותם בעדינות תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהם מקבלים צבע זהוב יפה. זהירות לא לשרוף אותם!
3. חתכו את הבצל הסגול לטבעות דקות והוסיפו לקערת הסלט יחד עם עלי התרד.
4. פוררו את גבינת הפטה והוסיפו לקערה.
5. הוסיפו את הצנוברים הקלויים לקערה.
6. ערבבו את מיץ הלימון עם מעט מלח ופלפל ושפכו על הסלט. ערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתערבבו היטב.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המופלאים!