1. שטפו את עלי התרד והניחו להם להתייבש.
2. במחבת קטנה, חממו את הסוכר החום על אש בינונית עד שהוא נמס והופך לקרמל.
3. הוסיפו את הפקאנים לקרמל וערבבו היטב עד שהם מצופים מכל הצדדים. הניחו להם להתקרר על נייר אפייה.
4. בקערה קטנה, ערבבו את חומץ הבלסמי, שמן הזית, הדבש, המלח והפלפל עד לקבלת רוטב אחיד.
5. בקערת סלט גדולה, ערבבו את עלי התרד עם הפקאנים המסוכרים.
6. הוסיפו את הרוטב וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים היטב.
7. הגישו מיד ותיהנו!