1. התחילו בהכנת הרוטב: בקערה קטנה, ערבבו את רוטב הסויה, מיץ הליים, שמן השומשום, הדבש, השום והג'ינג'ר. ערבבו היטב עד שהדבש נמס והתערובת אחידה.
2. בקערה גדולה, שלבו את החסה, הגזרים, המלפפון, הפלפל האדום, הכוסברה, הנענע והבצל הירוק. ערבבו בעדינות כדי לשמור על טריות הירקות.
3. הוסיפו את הרוטב לירקות וערבבו בעדינות עד שכל הירקות מצופים ברוטב.
4. פזרו מעל את השומשום הקלוי ואגוזי הקשיו הקלויים. ערבבו קלות כדי לשלב את כל המרכיבים.
5. טעמו והוסיפו מלח ופלפל לפי הצורך.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים והמרקמים המגוונים של הסלט.