1. התחילו בהכנת הירקות: פרסו את הכרוב הסגול לפרוסות דקות, גררו את הגזרים, ופרסו את הפלפל האדום והמלפפון לפרוסות דקות.
2. בקערה גדולה, שלבו את כל הירקות החתוכים יחד עם הכוסברה והנענע הקצוצות. ערבבו היטב כדי שהטעמים יתמזגו.
3. הכינו את הרוטב: בקערה קטנה, שלבו את רוטב הצ'ילי המתוק, רוטב הסויה, מיץ הליים, שמן השומשום, הסוכר החום והשום הכתוש. ערבבו היטב עד שהסוכר נמס והרוטב אחיד.
4. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל הירקות יהיו מצופים ברוטב.
5. פזרו את הבוטנים הקלויים מעל הסלט לפני ההגשה להוספת קראנץ' וטעם נוסף.
6. הגישו את הסלט מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים והמתוקים-חריפים.