1. תחילה, נתחיל בבישול השעועית. נרתיח סיר עם מים ומעט מלח, ונוסיף את השעועית הירוקה. נבשל אותה כ-5-7 דקות עד שהיא מתרככת אך עדיין שומרת על פריכותה. לאחר מכן, נסנן את השעועית ונשטוף אותה במים קרים כדי לעצור את הבישול.
2. בזמן שהשעועית מתקררת, נכין את עשבי התיבול. נשטוף היטב את הפטרוזיליה, הכוסברה והנענע, ונקצוץ אותם דק. נשים את העשבים בקערה גדולה.
3. נוסיף לקערה את הבצל הסגול הקצוץ והשום הכתוש. נערבב היטב כדי שהטעמים יתמזגו.
4. נוסיף את השעועית המבושלת לקערה עם העשבים ונערבב בעדינות כדי לא לפגוע בפריכות השעועית.
5. נכין את הרוטב: נערבב את שמן הזית עם מיץ הלימון, נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם, ונשפוך על הסלט. נערבב בעדינות כדי שהרוטב יכסה את כל המרכיבים.
6. נוסיף את אגוזי המלך הקצוצים והחמוציות המיובשות, ונערבב שוב בעדינות.
7. נטעם ונשפר תיבול אם יש צורך. הסלט מוכן להגשה!