
											1. מתחילים בהכנת השעועית: חותכים את הקצוות ומבשלים במים רותחים עם מעט מלח למשך כ-5 דקות, עד שהשעועית מתרככת אך עדיין שומרת על פריכותה. מסננים ומעבירים למי קרח לעצירת הבישול.
2. במחבת קטנה מחממים את שמן הזית ומוסיפים את השום הכתוש. מטגנים על אש נמוכה עד שהשום מתחיל להזהיב ולהפיץ ריח נפלא.
3. בקערה גדולה מערבבים את השעועית המבושלת עם השום המטוגן, עלי הבזיליקום, חומץ הבלסמי, מלח ופלפל. מערבבים היטב כדי שכל הטעמים יתמזגו.
4. מוסיפים את אגוזי הפקאן הקלויים וגבינת הפרמזן המגוררת, ומערבבים בעדינות.
5. מגישים את הסלט בטמפרטורת החדר או לאחר קירור קל במקרר, ונהנים מכל ביס!