1. התחילו בקילוף הגזרים, הסלק, הקולורבי והצנון. לאחר מכן, חתכו אותם לרצועות דקות בעזרת מנדולינה או סכין חדה.
2. קצצו את הבצל הירוק והפלפל צ'ילי דק ככל האפשר. אם אתם מעדיפים פחות חריף, הסירו את הגרעינים מהפלפל צ'ילי.
3. בקערה גדולה, ערבבו את כל השורשים הקצוצים יחד עם הבצל הירוק והפלפל צ'ילי.
4. בקערה נפרדת, הכינו את הרוטב: ערבבו את שמן הזית, החומץ הבלסמי, מיץ הלימון והדבש. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו היטב עד שכל השורשים מצופים ברוטב.
6. הוסיפו את הכוסברה הקצוצה וערבבו בעדינות.
7. תנו לסלט לנוח במקרר כ-10 דקות לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו היטב.