1. קלפו את הגזרים, הסלק והקולורבי וחתכו אותם לרצועות דקות בעזרת קולפן או מנדולינה. זה ייתן לסלט מרקם פריך ומעניין.
2. חצו את האבוקדו, הוציאו את הגלעין וחתכו את הבשר לקוביות קטנות. הוסיפו לקערה עם השורשים.
3. הוסיפו את אגוזי המלך והפטרוזיליה הקצוצה לקערה וערבבו בעדינות כדי לשמור על המרקם.
4. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית, מיץ הלימון, הדבש, המלח והפלפל עד לקבלת רוטב אחיד.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים הטריים והמרעננים של הסלט.