
											1. התחילו בחיתוך השומר: חותכים את ראשי השומר לחצי ולאחר מכן לפרוסות דקות. הניחו בקערה גדולה.
2. חותכים את הבצל הסגול לפרוסות דקות ומוסיפים לשומר.
3. בקערה קטנה, מערבבים את החומץ הבלסמי, שמן הזית והדבש. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
4. יוצקים את הרוטב על השומר והבצל ומערבבים בעדינות עד שכל הירקות מצופים ברוטב.
5. מוסיפים את אגוזי המלך הקלויים, גבינת הפרמזן ועלי הפטרוזיליה הקצוצים ומערבבים שוב.
6. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך. מגישים מיד או שומרים במקרר עד ההגשה.