1. תחילה, יש לקלף את הרימונים ולהוציא את הגרגרים. ניתן לעשות זאת על ידי חיתוך הרימון לחצי והכאתו בעזרת כף עץ מעל קערה כדי שהגרגרים יפלו לתוכה.
2. בקערה קטנה, מערבבים את החרדל, הדבש, שמן הזית והחומץ הבלסמי עד לקבלת רוטב חלק ואחיד. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
3. בקערה גדולה, מערבבים את עלי הרוקט והתרד. מוסיפים את גרגרי הרימון, אגוזי המלך והגבינה המפוררת.
4. יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
5. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המיוחדים.