1. תחילה, נשטוף היטב את עלי הבייבי ונייבש אותם בעזרת מגבת נייר או מסננת. חשוב שהעלים יהיו יבשים כדי שהרוטב ייספג בהם בצורה מיטבית.
2. נחתוך את הרימון לחצי ונוציא את הגרגרים בעדינות. ניתן לעשות זאת על ידי חבטה קלה על גב הרימון בעזרת כף עץ, כך שהגרגרים ייפלו לקערה.
3. בקערה גדולה, נערבב את עלי הבייבי עם גרגרי הרימון, אגוזי המלך הקלויים וגבינת הפטה המפוררת.
4. להכנת הרוטב, נערבב בקערה קטנה את שמן הזית, חומץ הבלסמי, הדבש, המלח והפלפל. נערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
6. נגיש את הסלט מיד, כדי לשמור על טריות העלים והקריספיות של האגוזים.