1. תחילה, נשטוף היטב את התותים ונחתוך אותם לרבעים. נניח אותם בקערה גדולה.
2. נוסיף לקערה את עלי הרוקט ועלי הבייבי תרד, ונערבב בעדינות כדי לא לפגוע ברעננות העלים.
3. נחתוך את גבינת הרוקפור לקוביות קטנות ונפזר מעל הסלט.
4. נפזר את אגוזי המלך הקלויים מעל הסלט, להוספת קראנץ' וטעם אגוזי עשיר.
5. נכין את הרוטב: נערבב בקערה קטנה את שמן הזית, החומץ הבלסמי, הדבש, המלח והפלפל. נערבב היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
6. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו בטעמים הנפלאים של הרוטב.
7. נגיש מיד, כדי לשמור על טריות הסלט והטעמים המיוחדים שלו.