1. נתחיל בהכנת הרוטב: בקערה בינונית נערבב את היוגורט, המיונז, הדבש, החרדל, החומץ הבלסמי ושמן הזית. נערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב שוב. נניח בצד למנוחה.
2. נשטוף היטב את החסה והעלי רוקט, ונייבש אותם בעזרת מגבת נייר. נקרע את החסה לחתיכות בגודל ביס ונניח בקערת סלט גדולה.
3. נוסיף לקערה את עלי הרוקט, האגוזים הקלויים, פרוסות התפוח והחמוציות המיובשות.
4. נפורר את גבינת הרוקפור לחתיכות קטנות ונפזר מעל הסלט.
5. לפני ההגשה, נשפוך את רוטב היוגורט הקרמי על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב הטעים.
6. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המופלאים.