1. מתחילים בהכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית, חומץ הבלסמי והדבש. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. בקערה גדולה מניחים את עלי הרוקט והבייבי תרד. מוסיפים את פרוסות התפוח הירוק ומערבבים בעדינות.
3. מפזרים מעל את החמוציות המיובשות ואגוזי המלך הקלויים.
4. חותכים את גבינת הרוקפור לקוביות קטנות ומוסיפים לסלט.
5. יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
6. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המופלאים.