1. תחילה, נתחיל בהכנת הרוטב: בקערה קטנה נערבב את הדבש, שמן הזית והחומץ הבלסמי. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. נחתוך את גבינת הרוקפור לקוביות קטנות ונניח בצד.
3. בקערה גדולה נניח את עלי הרוקט ועלי הבייבי תרד. נוסיף את גרעיני הרימון ואגוזי המלך הקלויים.
4. נפזר את קוביות גבינת הרוקפור מעל הסלט.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
6. נטעם ונוסיף מלח או פלפל אם יש צורך.
7. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המופלאים!