1. נתחיל בחיתוך הבצלים הסגולים לפרוסות דקות. כדי להבטיח שהבצל יהיה פריך ומיוחד, נשרה אותו במים קרים למשך 10 דקות ולאחר מכן נסנן היטב.
2. בקערה גדולה נערבב את שמן הזית, החומץ הבלסמי והדבש. נוסיף מעט מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
3. נוסיף לקערה את עלי הרוקט ונערבב בעדינות כך שכל העלים יצופו ברוטב.
4. נחתוך את גבינת הרוקפור לקוביות קטנות ונוסיף לסלט יחד עם אגוזי המלך הקלויים.
5. נוסיף את פרוסות הבצל הסגול ונערבב בעדינות כדי לא לפגוע בפריכות הבצל.
6. נעביר את הסלט לכלי הגשה ונגיש מיד. ניתן להוסיף עוד מעט אגוזי מלך מעל לקישוט.