
1. התחילו בחיתוך הקישואים לרצועות דקות בעזרת קולפן ירקות או מנדולינה. חשוב שהרצועות יהיו דקות כדי לשמור על המרקם הפריך של הקישואים.
2. הניחו את רצועות הקישואים בקערה גדולה והוסיפו את השקדים הקלויים. אם השקדים אינם קלויים, ניתן לקלות אותם במחבת יבשה על אש בינונית עד שהם מקבלים צבע זהוב וריח אגוזי.
3. הכינו את הרוטב: בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית, מיץ הלימון, השום הכתוש, המלח והפלפל. ערבבו היטב עד שהרוטב אחיד.
4. שפכו את הרוטב על הקישואים והשקדים וערבבו בעדינות עד שכל הרצועות מצופות ברוטב.
5. הוסיפו את עלי הנענע הטריים וערבבו קלות. הנענע מוסיפה רעננות מיוחדת לסלט.
6. הגישו מיד ותיהנו מסלט קיצי ומרענן!