1. התחילו בהכנת קרם הקשיו: סננו את הקשיו שהושרה במים והכניסו אותו לבלנדר יחד עם 1/4 כוס מים, שמרי הבירה, מיץ הלימון, חרדל דיז'ון, ושן השום הכתושה. טחנו עד לקבלת קרם חלק ואחיד. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם וערבבו שוב. אם הקרם סמיך מדי, ניתן להוסיף עוד מעט מים עד לקבלת המרקם הרצוי.
2. שטפו וקרעו את עלי החסה לחתיכות בגודל ביס והניחו בקערת סלט גדולה.
3. הוסיפו את הקרוטונים הטבעוניים ואת הפרמזן הטבעוני המגורר לחסה.
4. שפכו את קרם הקשיו על הסלט וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים היטב בקרם.
5. הגישו מיד ותיהנו מסלט קיסר טבעוני עשיר בטעמים!