1. תחילה, נתחיל בהכנת הפקאנים המסוכרים. במחבת קטנה, נמיס את החמאה על אש בינונית. נוסיף את הסוכר החום ונערבב עד שהסוכר נמס והופך לקרמל. נוסיף את הפקאנים ונערבב היטב עד שהם מצופים בקרמל. נניח את הפקאנים על נייר אפייה ונאפשר להם להתקרר.
2. נשטוף את החסה היטב ונייבש אותה. נחתוך את החסה לרצועות דקות ונניח בקערת סלט גדולה.
3. נוסיף את הקרוטונים והפרמזן המגורר לחסה ונערבב בעדינות.
4. נוסיף את רוטב הקיסר ונערבב עד שכל החומרים מצופים ברוטב.
5. נפזר את הפקאנים המסוכרים מעל הסלט ונערבב בעדינות כדי לא לשבור אותם.
6. נמליח ונפלפל לפי הטעם ונגיש מיד.