1. תחילה, נשטוף את החסה היטב ונייבש אותה. נחתוך את החסה לרצועות דקות ונניח בקערה גדולה.
2. נוסיף את הקרוטונים והגבינת פרמזן המגוררת לחסה ונערבב בעדינות.
3. במחבת קטנה, נחמם את שמן הזית ונוסיף את הפלפל החריף הקצוץ והשום הכתוש. נטגן קלות עד שהשום מתחיל להזהיב והפלפל משחרר את הארומה שלו.
4. נוסיף את תערובת הפלפל והשום לסלט ונערבב היטב.
5. נוסיף את רוטב הקיסר ומיץ הלימון לסלט ונערבב עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. נמליח ונפלפל לפי הטעם ונגיש מיד.