1. תחילה, נתחיל בהכנת הביצים הרכות. הביאו סיר קטן עם מים לרתיחה והוסיפו את הביצים בעדינות. בשלו את הביצים במשך 6 דקות בדיוק כדי לקבל חלמון רך וקרמי.
2. לאחר שהביצים מוכנות, העבירו אותן למים קרים כדי לעצור את הבישול. קלפו בעדינות והניחו בצד.
3. שטפו וייבשו את החסה הרומית. קרעו את העלים לחתיכות בגודל ביס והניחו בקערת סלט גדולה.
4. הוסיפו את הקרוטונים והפרמזן המגורר לחסה. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
5. ערבבו את רוטב הקיסר עם כף שמן זית ושפכו על הסלט. ערבבו בעדינות כדי שכל העלים יהיו מצופים ברוטב.
6. חצו את הביצים הרכות והניחו מעל הסלט. הגישו מיד ותיהנו מהקרמיות המושלמת של הביצה הרכה עם כל ביס.