1. תחילה, נשטוף את החסה הרומית היטב ונייבש אותה. לאחר מכן, נחתוך אותה לרצועות דקות ונניח בקערה גדולה.
2. נוסיף לקערה את הקרוטונים, גבינת הפרמזן המגוררת, ואגוזי המלך הקלויים. נוודא שהאגוזים קלויים היטב כדי להעניק להם את הטעם הקראנצ'י המיוחד.
3. נכין את הרוטב: נערבב את רוטב הקיסר עם שן השום הכתושה ומיץ הלימון. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב.
4. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב בצורה אחידה.
5. נגיש את הסלט מיד, כדי לשמור על הקריספיות של הקרוטונים והאגוזים. ניתן להוסיף עוד גבינת פרמזן מעל לקישוט אם רוצים.