1. תחילה, נשטוף את הקייל היטב ונחתוך אותו לרצועות דקות. נשים בקערה גדולה.
2. נחתוך את הפטריות לרבעים ואת הבצל הסגול לפרוסות דקות.
3. במחבת גדולה, נחמם את שמן הזית על אש בינונית ונוסיף את הבצל. נטגן עד שהבצל מתרכך ומתחיל להזהיב.
4. נוסיף את השום הקצוץ ונערבב למשך דקה נוספת.
5. נוסיף את הפטריות למחבת ונקפיץ אותן עד שהן מתרככות ומשחימות מעט.
6. נוסיף את רוטב הסויה, החומץ הבלסמי והדבש למחבת ונערבב היטב עד שהפטריות סופגות את הטעמים.
7. נתבל במלח ופלפל לפי הטעם ונכבה את האש.
8. נשפוך את תערובת הפטריות על הקייל ונערבב היטב.
9. נפזר מעל את אגוזי המלך הקצוצים וגבינת הפרמזן המגוררת.
10. נגיש את הסלט מיד, כשהוא עדיין חם ומלא בטעמים.