1. תחילה, יש לשטוף את עלי הקייל היטב ולייבש אותם. לאחר מכן, יש לקרוע את העלים לחתיכות בגודל בינוני ולהניח בקערה גדולה.
2. הוסיפו את זרעי הצ'יה לקערה עם הקייל וערבבו בעדינות כדי לפזר אותם באופן שווה.
3. הוסיפו את אגוזי המלך הקצוצים, החמוציות המיובשות והתפוח הירוק החתוך לקוביות לקערה וערבבו בעדינות.
4. בקערה קטנה נפרדת, ערבבו את שמן הזית, מיץ הלימון, הדבש, המלח והפלפל עד לקבלת רוטב אחיד.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. תנו לסלט לעמוד כ-5 דקות לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו היטב.