1. מתחילים בהכנת הקוסקוס: מבשלים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן ומניחים בצד להתקרר.
2. מכינים את הטחינה הירוקה: מערבבים את הטחינה הגולמית עם המים, מיץ הלימון, השום הכתוש, מלח ופלפל עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את הפטרוזיליה, הנענע והכוסברה ומערבבים היטב.
3. בקערה גדולה מערבבים את הקוסקוס המבושל עם גרגרי החומוס, הבצל הירוק, ועגבניות השרי.
4. מוסיפים את הטחינה הירוקה לסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מתמזגים יחד.
5. מוסיפים את שמן הזית ומערבבים שוב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
6. מגישים את הסלט בטמפרטורת החדר או לאחר קירור קל במקרר.