1. נתחיל בקילוף הקולורבי וחתיכתו לרצועות דקות. ניתן להשתמש במנדולינה כדי לקבל רצועות אחידות ודקות.
2. נשטוף את הרוקט היטב ונייבש אותו. נחתוך את הרוקט לחתיכות גסות.
3. נשטוף את הצנוניות וחותכים אותן לפרוסות דקות. שוב, ניתן להשתמש במנדולינה כדי לקבל פרוסות אחידות.
4. נשלב את כל הירקות בקערה גדולה.
5. נסחט את הלימון ונוסיף את המיץ לקערה עם הירקות.
6. נוסיף את שמן הזית, המלח, הפלפל והדבש לקערה ונערבב היטב עד שכל הירקות מצופים ברוטב.
7. נטעם ונשפר תיבול לפי הצורך.
8. נגיש את הסלט מיד, כדי לשמור על הרעננות והפריכות של הירקות.