1. קלפו את הקולורבי וחתכו אותו לרצועות דקות בעזרת מנדולינה או סכין חדה.
2. קלפו את התפוז והאשכולית, והפרידו את הפלחים. חתכו כל פלח לחצי.
3. סחטו את הלימון לקערה קטנה והוסיפו את שמן הזית והדבש. ערבבו היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
4. בקערה גדולה, ערבבו את רצועות הקולורבי עם פלחי התפוז והאשכולית.
5. הוסיפו את הרוטב לקערה וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
7. הוסיפו את עלי הנענע והפטרוזיליה וערבבו קלות.
8. פזרו מעל את אגוזי המלך הקצוצים והגישו מיד.