1. בקערה גדולה, שלבו את הקולורבי והגזר החתוכים. ערבבו בעדינות כדי להפריד את הרצועות וליצור בסיס פריך לסלט.
2. הוסיפו את קוביות האבוקדו, הכוסברה והנענע הקצוצות. ערבבו בעדינות כדי לא לפגוע במרקם הקרמי של האבוקדו.
3. פזרו מעל את אגוזי המלך והשומשום הקלוי. הם יוסיפו קראנץ' נהדר לכל ביס.
4. להכנת הרוטב, שלבו בקערה קטנה את שמן הזית, מיץ הלימון והג'ינג'ר המגורד. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם וערבבו היטב.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו בטעמים הנהדרים של הרוטב.
6. הגישו מיד ותיהנו מסלט מרענן ובריא!