1. קלפו את התפוזים וחתכו אותם לפלחים דקים. הניחו בצד.
2. חתכו את הדג המעושן לרצועות דקות והניחו בקערה גדולה.
3. קלפו וחתכו את הבצל הסגול לטבעות דקות והוסיפו לקערה.
4. חממו מחבת קטנה על אש בינונית וקלו את הצנוברים עד שהם מזהיבים ומפיצים ריח נעים. הוסיפו לקערה.
5. הוסיפו את פלחי התפוזים לקערה יחד עם עלי הרוקט.
6. ערבבו את שמן הזית ומיץ הלימון בקערה קטנה, תבלו במלח ופלפל לפי הטעם ושפכו על הסלט.
7. ערבבו בעדינות את כל המרכיבים עד שהסלט מתערבב היטב והטעמים מתמזגים.
8. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים.