1. קלפו את הפפאיה הירוקה וחתכו אותה לרצועות דקות בעזרת קולפן ג'וליאן או סכין חדה.
2. בקערה גדולה, ערבבו את רצועות הפפאיה עם עלי הנענע.
3. בקערה נפרדת, הכינו את הרוטב: ערבבו את מיץ הלימון, שמן הזית והדבש עד לקבלת תערובת אחידה.
4. הוסיפו את הרוטב לסלט וערבבו בעדינות כדי שכל הרצועות יכוסו ברוטב.
5. פזרו מעל את הבוטנים הקלויים והפלפל הצ'ילי הקצוץ.
6. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם וערבבו שוב בעדינות.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים!