1. מתחילים בבישול הפסטה: מביאים סיר גדול עם מים לרתיחה, מוסיפים מלח לפי הטעם ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול. מניחים בצד.
2. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית. מניחים את פילה הסלמון במחבת ומטגנים כ-3-4 דקות מכל צד עד שהסלמון מתבשל היטב ומקבל צבע זהוב. מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט. לאחר מכן, חותכים את הסלמון לקוביות.
3. מכינים את הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את מיץ הלימון, הדבש, החרדל והשום הכתוש עד לקבלת תערובת אחידה.
4. בקערה גדולה מערבבים את הפסטה המבושלת, קוביות הסלמון, הפלפל האדום, עגבניות השרי, הזיתים והפטרוזיליה. יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מתעטפים ברוטב.
5. טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך. מגישים מיד או שומרים במקרר עד להגשה.