1. ראשית, נשטוף היטב את כל הפירות תחת מים זורמים כדי להבטיח שהם נקיים מכל לכלוך או חומרי הדברה.
2. נחתוך את התפוחים והאגסים לקוביות קטנות, תוך שמירה על הקליפה כדי להוסיף צבע ומרקם לסלט.
3. נחתוך את הענבים לחצאים ואת התותים לפרוסות דקות.
4. נניח את כל הפירות בקערה גדולה ונוסיף את מיץ הלימון והדבש. נערבב בעדינות כדי שכל הפירות יתכסו ברוטב.
5. נוסיף את עלי הנענע הקצוצים ואת אגוזי המלך הקצוצים ונערבב שוב בעדינות.
6. נניח את הסלט במקרר למשך 10 דקות כדי שהטעמים יתמזגו יחד.
7. נגיש את הסלט בקערות אישיות ונקשט בעוד כמה עלי נענע טריים.