1. נתחיל בהכנת הפירות: נשטוף היטב את התותים, הקיווי, המנגו, הענבים והתפוח. נחתוך את התותים לחצאים, את הקיווי לפרוסות, את המנגו לקוביות, את הענבים לחצאים ואת התפוח לקוביות. נפרוס את הבננה לפרוסות דקות.
2. נניח את כל הפירות בקערה גדולה ונתחיל לערבב בעדינות כדי לא לפגוע במרקם הפירות.
3. להכנת הרוטב: בקערה נפרדת, נערבב את היוגורט וניל עם הדבש, תמצית הווניל ומיץ הלימון. נערבב היטב עד לקבלת רוטב חלק ואחיד.
4. נשפוך את הרוטב על הפירות ונערבב בעדינות עד שכל הפירות מצופים ברוטב.
5. נעביר את הסלט לכלי הגשה ונקשט בעלי נענע טריים.
6. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המרעננים והמתוקים של הסלט.