1. תחילה, נתחיל בהכנת הפירות. נשטוף היטב את כל הפירות ונחתוך אותם לחתיכות בגודל ביס. התותים, האננס והמנגו צריכים להיות חתוכים לקוביות קטנות, והענבים לחצאים.
2. בקערה גדולה, נערבב את כל הפירות החתוכים יחד עם האוכמניות. נוודא שהפירות מתפזרים בצורה אחידה בקערה.
3. נוסיף את זרעי הצ'יה לפירות ונערבב בעדינות כך שהזרעים יתפזרו בצורה שווה בין כל הפירות.
4. בקערה קטנה נשלב את מיץ הלימון והדבש. נערבב היטב עד שהדבש נמס לחלוטין במיץ הלימון.
5. נשפוך את תערובת הלימון והדבש על הפירות ונערבב בעדינות כך שכל הפירות יקבלו מעט מהטעם החמצמץ-מתוק.
6. נוסיף את עלי הנענע הקצוצים ונערבב שוב בעדינות.
7. נניח את הסלט במקרר למשך כ-10 דקות כדי שהטעמים יתמזגו יחד.
8. נגיש את הסלט קר, ונהנה מהטעמים המרעננים והבריאים!