1. קלפו את התפוזים, האשכוליות והקלמנטינות וחתכו אותם לקוביות קטנות. שימו בקערה גדולה.
2. הוסיפו את גרעיני הרימון לקערה. הם יוסיפו צבע וטעם מתוק-חמצמץ לסלט.
3. קלפו את התפוח, הקיווי והמנגו וחתכו אותם לקוביות קטנות. הוסיפו לקערה.
4. הוסיפו את פירות היער לקערה. אם אתם משתמשים בתותים, חתכו אותם לחצאים.
5. קצצו את הנענע הטרייה והוסיפו לקערה. הנענע תוסיף רעננות מיוחדת לסלט.
6. ערבבו את כל הפירות בעדינות כדי לא לפגוע במרקם שלהם.
7. סחטו את מיץ הלימון הטרי מעל הסלט והוסיפו כף דבש. ערבבו בעדינות.
8. פזרו מעל את אגוזי המלך הקצוצים. הם יוסיפו קראנץ' וטעם עשיר לסלט.
9. הגישו את הסלט קר, ותיהנו מהטעמים המרעננים והצבעים המרהיבים.