1. התחילו בחיתוך כל הפירות הטריים לקוביות קטנות. חשוב לשמור על גודל אחיד כדי שהסלט יהיה נעים למראה ולטעם.
2. חיתכו את הפירות היבשים לחתיכות קטנות יותר, כך שהם יתערבבו בצורה טובה עם הפירות הטריים.
3. בקערה גדולה, ערבבו את כל הפירות הטריים והיבשים יחד.
4. הוסיפו את אגוזי המלך והשקדים, וערבבו בעדינות כדי לא לפגוע במרקם הפירות.
5. סחטו מעל את מיץ הלימון כדי לשמור על טריות הפירות ולמנוע השחרה.
6. הוסיפו כף דבש מעל הכל וערבבו בעדינות.
7. קשטו בעלי נענע טרייה לפני ההגשה להוספת רעננות וצבע.
8. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המופלאים!