1. ראשית, נשטוף היטב את כל הפירות תחת מים זורמים כדי להבטיח שהם נקיים מכל לכלוך או חומרי הדברה.
2. נחתוך את התפוחים לקוביות קטנות, נשאיר את הקליפה כדי להוסיף צבע ומרקם.
3. נקלף את הבננה ונחתוך לפרוסות דקות.
4. נקלף את הקיווי ונחתוך לקוביות.
5. נחתוך את הענבים לחצאים, אם הם גדולים.
6. נחתוך את התותים לרבעים.
7. נקלף את המנגו ונחתוך לקוביות.
8. נניח את כל הפירות בקערה גדולה ונערבב בעדינות כדי לא לפגוע במרקם.
9. נוסיף את מיץ הלימון והדבש ונערבב שוב בעדינות עד שכל הפירות מצופים.
10. נקשט בעלי נענע טריים ונגיש מיד.