1. ראשית, נשטוף היטב את כל הפירות ונייבש אותם בעדינות.
2. נחתוך את התפוחים, האגס, הבננה, הקיווי והמנגו לקוביות קטנות ונעביר לקערה גדולה.
3. נוסיף את פירות היער לקערה, ונערבב בעדינות כדי לא לפגוע במרקם העדין שלהם.
4. נגרד את הג'ינג'ר הטרי בעזרת פומפייה דקה ונוסיף לקערה. הג'ינג'ר יוסיף טעם חריף ומרענן לסלט.
5. נסחט את מיץ הלימון הטרי מעל הפירות ונוסיף כף דבש. נערבב בעדינות כדי שכל הפירות יתכסו במיץ ובדבש.
6. נעביר את הסלט לקערת הגשה יפה ונקשט בעלי נענע טריים.
7. ניתן להגיש מיד או לשמור במקרר עד ההגשה. הסלט טעים במיוחד כשהוא קר ומרענן.