1. תחילה, נשטוף את הפטריות היטב ונחתוך אותן לפרוסות דקות. אין צורך לבשל את הפטריות, הן יהיו טעימות ופריכות בסלט כשהן טריות.
2. נחתוך את הטופו לקוביות קטנות ונניח בקערה גדולה.
3. נוסיף לקערה את הפטריות הפרוסות, ונערבב בעדינות כדי לא לפגוע במרקם של הטופו.
4. נכין את הרוטב: נערבב בקערה קטנה את שמן הזית, רוטב הסויה ומיץ הלימון. נערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
6. נוסיף את השומשום הקלוי, המלח והפלפל לפי הטעם, ונערבב שוב.
7. נניח את עלי הרוקט מעל הסלט ונגיש מיד.